joi, 2 iulie 2009

ideea

nu e vreuna cuprinsa intr-o singura propozitie. incerc sa primesc si sa dau ceea ce primesc. stiu ca nu e mult, dar atata cat e , voi dezvolta ceva.
este pt oameni, este pt o schimbare in bine, este pt o comunicare intre viitori kinetoterapeuti ce isi cunosc singuri drumul, alaturi de indrumatori, alaturi de oamenii care vor stii sa primeasca ajutorul lor. un kinetoterapeut, in capul meu de student ambitios, cred ca trebuie sa stie multe, trebuie sa aiba multe, trebuie sa se depaseasca pe sine zilnic, trebuie sa munceasca asupra lui, asupra unei schimbari. sunt oameni ce au nevoie de ajutor, de comunicare, de mana unei persoane deschise, zambitoare, iubitoare. construim, dezvoltam.."ei" ne dau materiale, noi facem "cladiri" rezistente sau cel putin mai durabile.

Un comentariu:

  1. si cred ca bine faci, bine gasesti, cel putin ca o completare la ce ai scris... sunt planuri mari, dar nu irealizabile ... facute cu pasi mici, mici de tot, periodic si consecvent ele vor deveni parte din istoria ta si te vor defini ca persoana, ca om daca vrei chiar sa extind.

    RăspundețiȘtergere